SİSTEM DOKTORU

www.sistemdoktoru.com
     Powered By IKOVAN
SİSTEM DOKTORUna hoş geldiniz. Oturum Aç | Üye Ol
in ARA

Bilişim'e bakış açınız nedir ?

Son Mesajınız 10-06-2007, 13:12 Sedat Kahraman tarafından gönderildi. 6 yanıt.
Mesajları Sırala: Önceki Sonraki
  •  09-30-2007, 22:58 38958

Bilişim'e bakış açınız nedir ?

Merhabalar ,

Uzun bir  suredir sistem mühendisliğinin ve bilişim dünyasının nerelere gideceğini düşünüyorum.Bu eğitimi almadan önce bu işin aslında diğer şirketler için lüks bir hizmet olduğunu düşünsemde bir süre sonra bilgi işlemin firmalar için hayati bir şey olduğunu anladım.Şirketi ayakta tutan bizleriz bir bakıma.Hiç düşündünüz mü ? bulunduğunuz firmada aslında biz olmadan da burası bir şekilde yürür.Ya da bu sektör sürekli devam eder sonu gelmez gözüyle bakabiliyor musunuz ? Türkiye ' nin bu sektorde alt yapısı bizler için yeterli mi ? sunduğu kaynaklar yeterli mi ? gelecek vaadeden bir meslek olduğu kesin demek istiyorum çünkü, bilişim sonu gelmez bir şey.Bir yandan da düşündürüyor.Sizi  bu mesleği  seçmeye iten şey nedir ? İlerisi için düşündükleriniz nelerdir ?Bu meslek sizin için ne ifade ediyor ?
    Öğreneceğim çok şey var.
  •  10-01-2007, 1:27 39012 Cevap 39011

Cevap : Bilişim'e bakış açınız nedir ?

Kozmetik sektörünü'de unutmayalım derim. :)
  •  10-06-2007, 13:12 40501 Cevap 39023

Cevap : Bilişim'e bakış açınız nedir ?

Bu sektördeki dinamizmi seviyorum. Çözüm getirebilmeyi. Bilişim altında zor anlarda çözümler üretibilen birey, Yaşam'dan gelen toplara şık bi şekilde vurabilir.

Sektörün yeri, diğer sektörlerle entegre çalışması. Diğer sektörler varoldukça bu sektörün de varlığının devam edebilmesi anlamına geliyor.
    Yukarıda saydığınız tüm sektörlerin verimli bir şekilde devam edebilmesinin kaynağı kimi zaman az ya da fazla olsa da biziz.

• RSS haberlerini XML olarak görüntüle