SİSTEM DOKTORU

www.sistemdoktoru.com
     Powered By IKOVAN
SİSTEM DOKTORUna hoş geldiniz. Oturum Aç | Üye Ol
in ARA

VMwarede domain, administrator şifrelerini değiştirmek.

Son Mesajınız 04-28-2008, 10:08 xxoguxx tarafından gönderildi. 2 yanıt.
Mesajları Sırala: Önceki Sonraki
  •  04-10-2008, 0:10 59796

VMwarede domain, administrator şifrelerini değiştirmek.

merhabalar,

ben vmware 6.0.1 versiyon kullanıyorum. lap topta 3 adet dc, 1 member server, 1 client  bilgisayar kurulu.  . kurulu olan sistemlerin hiçbirine log on olamıyorum ve uygulama yapmam gereken projeler var.. hiren boot cd oluşturdum ama vmwaredeki pc leri boot edemedim, biosada girmiyor. bütün administrator şifrelelerini değiştirebilceğim bir yol varmı. ayrıca vmwareden biosa girebilirsem boot ayarları nasıl olmalı. teşekkürler.   

mcse : s : m ccna
  •  04-10-2008, 16:55 59821 Cevap 59803

Cevap : VMwarede domain, administrator şifrelerini değiştirmek.

ONUR SERHAT UYGUR:

şimdi sanırım ortamda vmware olarak 4 adet makina kurulu yanlışsam düzeltin kurulu olan sistemlere log on olamıyorsunuz

şimdi önce admım adım gidelim kurulu sistemlerde log on olurken local admin hesapları ilemi logon olmaya çalışıyorsunuzda olamıyorsunuz yoksa domain üzerinden oluşturdugunuz hesaplar üzerindenmi logon olmaya çalışırken logon olamıyorsunuz ve hata nedir bir hata vermesi lazım vmware de logon olurken onuda paylaşırsanız sevinirim

2.soru boot seçenekleri boot ederken vmware den f2 tuşuna basın karşınıza gelen menüden şu seçeneğin üsste olmasına dikkat edin

sonra vmware i yeniden başlatın ve boot etmek için bir tuşa asıp normal yüklemeye devam edin 

merhaba,

vmwarede log on olamadığım sistemler dc olduğu için local admin yok. log on şifresi unutulmuş durumda. dolayısıyla yanlış kul. adı şifre hatası veriyor.

boot ayarı için ise vmwarede f2 ye basacağım ekran çabuk geçiyor, biosa giremiyorum yani.  ayrıca , biosa girmeden f8 tuşuna basıyorum ve ayar olarak fiziksel cdromu direkt görecek durumda. boot device seçenekleri de gelmiyor.bu konuda aklıma başka birşey gelmiyor. şifre değiştirilemeyecekse yeniden kuracağız demektir. teşekkürler.

mcse : s : m ccna
  •  04-28-2008, 10:08 60268 Cevap 59796

Cevap : VMwarede domain, administrator şifrelerini değiştirmek.

madem şifreleri unuttun winkey denen bir program var bootable cd olusturuyor bu cd ıle sıstemıa cıyorsun ve demo versıyonda gereklı seceneklerı sectıgınde sıfreyı 12345 yapıyor kolay gelsın...
  • RSS haberlerini XML olarak görüntüle