SİSTEM DOKTORU

www.sistemdoktoru.com
     Powered By IKOVAN
SİSTEM DOKTORUna hoş geldiniz. Oturum Aç | Üye Ol
in ARA

ağdaki bilgisayarları yerimden kalmadan kontrol etmek ve monitör görüntüsünü kendi bilgisayarımda görmek istiyorum

Son Mesajınız 05-29-2008, 9:47 sanalist tarafından gönderildi. 3 yanıt.
Mesajları Sırala: Önceki Sonraki
  •  04-09-2008, 10:34 59733

ağdaki bilgisayarları yerimden kalmadan kontrol etmek ve monitör görüntüsünü kendi bilgisayarımda görmek istiyorum

selamaleyküm arkadaşlar. ben bir bilgi evinde görevliyim burada bnm bilgisayarımla birlikte 30 bilgisayar var. öğrenciler ödevlerini yapıyorlar burada. tabi çoğu bilgisayarı bilmediğinden sürekli yerimden kalkmak zorunda kalıyorum.  hem bunu ortadan kaldırmak hem de her öğrencinin bilgisayarda ne yaptığını oturduğum yerden görmek için dameware proragramını yükledim. ancak nasıl kullanılacağını bilmiyorum. bilgisayarlara bağlanamıyorum. benden kullanıcı adı ve şifre istiyor. internette araştırdığım kadarıylr admin hakkı olan kullanıcı adı almam gerektiği söyleniyor. bu nasıl yapılır. ve bahsettiğim programla diğer bilgisayarlara nasıl bağlanırım. bana bu konuda yardımcı olursanız dualarımı üzerinizden eksik etmem. çünkü gerçekten çok acil bir şekilde bu programa veya buna benze br programa ihtiyacım var. ilginiz için şimdiden teşekkürler.
  •  04-09-2008, 10:49 59735 Cevap 59734

Cevap : ağdaki bilgisayarları yerimden kalmadan kontrol etmek ve monitör görüntüsünü kendi bilgisayarımda görmek istiyorum

çok teşekkür ederim kardeşim. şimdi hemen bakıyorum o programa. yapamadığım birşey olursa yardımını isteyeceğim tekrar. Allah razı olsun senden
  •  04-09-2008, 10:55 59737 Cevap 59734

Cevap : ağdaki bilgisayarları yerimden kalmadan kontrol etmek ve monitör görüntüsünü kendi bilgisayarımda görmek istiyorum

kardeş programı yükledim. team viewer  . bana ID numarası verdi onu yan tarafa yazmamı istiyor sanırım. ben oraya yazıyorum ama kabul etmiyor . nasıl yapacağım.
  •  05-29-2008, 9:47 60651 Cevap 59737

• sanalistÇevrim dışı. Son etkinliği:12-06-2008, 10:58 sanalist
    • En popüler 75 katılımcı
      Bay
    • Üye Oluş Tarihi 07-30-2007
    • karaçay
    • Toplam Mesaji 93
    • Toplam Puanı 1.725

Merhaba,orada yazan ıd senin bilgisayarının ıd si.onu yazmıcaksın

kontrol etmek istediğin bilgisayarın ıd sini yazacaksın.sonra şifre sorar yine kontrol edeceğin bilgisayarın şifresini yazman gerekiyor.tabi bunun için diğer bilgisayarlarada teamwiver kurman gerekiyor...

• RSS haberlerini XML olarak görüntüle