SİSTEM DOKTORU

www.sistemdoktoru.com
     Powered By IKOVAN
SİSTEM DOKTORUna hoş geldiniz. Oturum Aç | Üye Ol
in ARA

Kullanıcı Hesapları ve Klasör Sorunu.?

Son Mesajınız 06-28-2008, 12:28 rmsfs tarafından gönderildi. 5 yanıt.
Mesajları Sırala: Önceki Sonraki
  •  06-24-2008, 13:56 60896

Kullanıcı Hesapları ve Klasör Sorunu.?

selam arkadaşlar şirkette pcnin birinde kullanıcı hesaplarında parola koruması yaptım ama pc açıldığında şifre istemeden yine direk masaüstüne geliyor neden böyle oluyor acaba ben şifre veriyorum sorun nedir.?

ve birde normal bir klasör açıyoruz ama içindeki belgeler gözükmüyor ara seçeneği çıkıyor direk arattığımız zaman o dosyanın içindeki veriler gözüküyor ne yapmalıyım ?
    resimi;

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  •  06-24-2008, 18:02 60898 Cevap 60896

Cevap : Kullanıcı Hesapları ve Klasör Sorunu.?

güncel bir virüs programı ile güvenli kipte bir tarama yaptırdınızmı? ek olarak sistem geri yükleme noktası var ise onuda bir deneyebilirsiniz
  •  06-25-2008, 9:54 60902 Cevap 60898

bluecolor:
    güncel bir virüs programı ile güvenli kipte bir tarama yaptırdınızmı? ek olarak sistem geri yükleme noktası var ise onuda bir deneyebilirsiniz
    Yok güvenli kipte taratma yapmadım bugün akşam yaparım artık, geri yükleme noktası yok..

İlgin için teşekkür ederim arkadaşım saolasın..

•  06-26-2008, 20:29 60925 Cevap 60902

format at.

test
  •  06-27-2008, 16:55 60937 Cevap 60925

İşletim sistemini xp olarak varsayıyorum önce bilgisayarıma sağ tıkla yönet de kullanıcılar ve gruplardan administrator hesabına bir şifre ata daha sonra diğer kullanıcılarında şifresi oldugundan emin ol. Sanırım yanlış kullanıcının şifresini değiştiriyorsun

Edit:

Sanırım spy var sisteminde combofix ve spy destroy gibi ücretsiz ama işe yarayan tarayıcılarla bir tarasan fena olmaz

•  06-28-2008, 12:28 60943 Cevap 60937

zebwani:

İşletim sistemini xp olarak varsayıyorum önce bilgisayarıma sağ tıkla yönet de kullanıcılar ve gruplardan administrator hesabına bir şifre ata daha sonra diğer kullanıcılarında şifresi oldugundan emin ol. Sanırım yanlış kullanıcının şifresini değiştiriyorsun

Edit:

Sanırım spy var sisteminde combofix ve spy destroy gibi ücretsiz ama işe yarayan tarayıcılarla bir tarasan fena olmaz

Peki deniyeceğim bunlarıda.

Teşekkürler.

• RSS haberlerini XML olarak görüntüle