benim bilgisayarımda vista kurulu ben xpyi kurmak istiyorum ama bana bu hatayı veriyor bana yardımcı olursanız sevirinirim
bir sorun algılandı ve bilgisayarınızın zara görmesini önlemek için windows kapatıldı.Bu durdur ekranını ilk kez görüyorsanız bilgisayarı yeniden başlatın bu ekran yeniden karşınıza çıkarsa aşağıdaki işlemleri izleyin
Bilgisayarınızda virüs kontrolü yapın.Yeni yüklenen sabit diskleri veya sabit disk denetleyicilerini kaldırın.sabit diskinizin düzgün şekilde yapılandırılmış ve sonlandırılmış olduğunu denetleyin.
CHKDSK /F komutunu çalıştırarak sabit diskte bozulma olup olmadığını denetleyin ve sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın
Teknik bilgiler:
*** STOP: 0x0000007B (0xF7c7a524,0xC0000034,0x00000000,0x00000000)--------
Yazıyor ama bu ekranda tek yapabildiğim güç düğmesine basılı tutup bilgisayarı kapatabilmek sonrası ise aynı,ilk ekranda çıkan hangi başlatma seçeneğini seçersem seçeyim yine bu mavi ekran çıkıyor ve bilgisayarı başlatamıyorum.Ne yapmam gerekir bilgi verir yardımcı olursanız çok sevinirim.problem nedir anlamadım bilgisayardamı problem vardır?
unuttum benim sabit diskkimi çıkarıp başka bir kasaya taktığımda xp yi kurdu tekrar kendi kasama taktığımda disk okuma hatası diye hata veriyor başka kasada xp yi açılıyor benim kasada açılmıyor