SİSTEM DOKTORU

www.sistemdoktoru.com
     Powered By IKOVAN
SİSTEM DOKTORUna hoş geldiniz. Oturum Aç | Üye Ol
in ARA

Addional dc yi domain den kaldırma

Son Mesajınız 07-09-2008, 12:26 mustafaakar tarafından gönderildi. 1 yanıt.
Mesajları Sırala: Önceki Sonraki
  •  04-21-2008, 14:07 60120

Addional dc yi domain den kaldırma

Merhabalar bende bir çok meraklı sistemci adayları gibi :)  tek bir dc bulunan ortamda yarım yamalak bilgimle denemek için bir addional dc dahil ettim. Sorun yoktu ama sonraları deneme yaptığım makineye ihtiyacımdan dolayı domainden çıkarmadan direk format attım. Arada loglarda hatalar vardı ama önemsememiştim. Üzerinden 2 ay geçti ve şimdi sisteme gerçekten kullanılmak üzere addional dc eklendi ve replicationlarda sorunlar var örneğin olmayan o formatladığım hayali addional dc ile replitace olmaya çalışıyorlar ve sürekli loglarım doluyor. Replication kısmından silsemde o var olmayan makineyi bir zaman sonra kendiliğinden ekleniyor 2 dc yede ve dc computer kısmında silmeye kalktıgımda ise hata veriyor resmi buraya eklemek istedim ama beceremedim
  •  07-09-2008, 12:26 61045 Cevap 60120

Cevap : Addional dc yi domain den kaldırma

merhaba,

Domain trust tan silmen gerekiyor ilk önce.Hatayı mail atarsan veya buraya eklersen yardımcı olmaya çalışırız.Global Katalog var onu bul ve ordan o eski server ın ismini sil.sonra düzelecektir.3 seçenekli bir hata kodu geliyorsa karşına en alt seçeneği seçerek sil.Kolay gelsin.

• RSS haberlerini XML olarak görüntüle