SİSTEM DOKTORU

www.sistemdoktoru.com
     Powered By IKOVAN
SİSTEM DOKTORUna hoş geldiniz. Oturum Aç | Üye Ol
in ARA

Çarşı 8 e karşı !!!

Son Mesajınız 11-12-2007, 7:28 Süleyman Tarık Öğüt tarafından gönderildi. 12 yanıt.
Mesajları Sırala: Önceki Sonraki
  •  11-07-2007, 10:38 46599

Çarşı 8 e karşı !!!

Beşiktaşlı olarak Beşiktaş  takımına geçmiş olsun.

Ps.: Reklamının iyisi kötüsü olmaz.

•  11-07-2007, 10:48 46602 Cevap 46599

Cevap : Çarşı 8 e karşı !!!

Tüm Türkiyeye geçmiş olsun...
    ------------------------------------------------------------

Herşeyi Bilemiyebilirim ama Herşeyi Öğrenebilirim...

------------------------------------------------------------

CCNA
  •  11-07-2007, 11:27 46618 Cevap 46606

Büyük konuşma  orhan hocam. Bugün sizede göreceğiz. :D
  •  11-07-2007, 14:48 46710 Cevap 46700

Eser SOLMAZ:

Böle reklama reklam diyenin saglıgından şüphe ederim....

Avurbada bakın bunlar beşiktaş demezler bu mallar beşiktaş derler ::((

Adamlar tarihe yazdı adlarını silinmeside zor....

Eser hocam sen reklamın iyisi kötüsü olmaz lafındaki ince noktayı anlayamadın sanırım.

Gayet sağlıklıyız şüphe etmene gerek yok.

Saygılar.

•  11-07-2007, 19:02 46795 Cevap 46599

Konuştuklarınız Biraz Ağır Değil mi ? Sizin takımlarınızın ne Başarısı var ki beşiktaş`ı eleştiriyorsunuz ? hatta Türkiye`nin en Başarısı var onu tartışmamız gerekiyor önce...

Saygılar.

MCP, MCTS
  •  11-07-2007, 19:35 46805 Cevap 46795

MErhabalar.

Maçı artık geride bırakmak gerekiyor bence.

Maçı seyrederken;

Televizyonun dibine oturmuş ama Beşiktaşlı olmayan adamlar gülerek, küçük düşürücü konuşarak maç izliyorlardı.. 

Futbolla alakası yok bence bu tip şeylerin. Futbol bir eğlence ve spor sektörünün bir parçasıdır ve Milli Duyguları da olmalıdır.. Kalmalıdır..

Üzerine gitmenin gereği milli durumlarda geçerli olabiliyor ama üzerine çıkmanın gereği yok. Üzülüyorum.

Ayrıc,a Paf takımla çıkacağız gibi bir şeyler konuşulduktan sonra ekmeğiyle oynanan bi takım (Maç başına para alan var) bu duruma geliyor.

Lİverpol iyi takım. Mahalle takımı gibi oynadık.

Bir yenilgi sonrası ya da trajedij bir yenilgi sonrası, istifa etmek, sırtını dönmek gibi davranışları da sevmiyorum. Toparlanmaları lazım.

Paf takımla çıkacağız muhabbeti nedir ? Yenilgilerle güçlenmesini bilen topluluklar şart.

•  11-07-2007, 20:10 46815 Cevap 46805

11 kişi kalenin önünde dursan bu kadar yemessin.Ben bir Türk ve Galatasaraylı olarak çok üzüldüm.Fakat yöneticiler hakediyor bunu çünkü hala diyorlar fenerbahçe maçı ertelenseydi böyle olmazdı diye yuh ya 8 olmazdı da 6 olurdu hala bahane arıcaklarına hatalarını görmeliler ve dersler çıkarmalılar.
    Server Sır Verme...
  •  11-07-2007, 21:10 46832 Cevap 46815

hakangh:
    11 kişi kalenin önünde dursan bu kadar yemessin.Ben bir Türk ve Galatasaraylı olarak çok üzüldüm.Fakat yöneticiler hakediyor bunu çünkü hala diyorlar fenerbahçe maçı ertelenseydi böyle olmazdı diye yuh ya 8 olmazdı da 6 olurdu hala bahane arıcaklarına hatalarını görmeliler ve dersler çıkarmalılar.

Sen 11 kişi gerçek bir kalenin önüne koy ben 30 şuttan 8 tane atmazsam gel yanıma oke ?

MCP, MCTS
  •  11-07-2007, 21:28 46838 Cevap 46832

Sertaç sen şut çekeceksen hepsi kale önünden kaçar :D

•  11-08-2007, 0:45 46878 Cevap 46731

Omer Karadeniz:

Merhaba

Bana kalsa onu 8-0 yenilirken futbolcuların düşünmesi gerekiyordu. 4-0 dan 5-0 dan sonra taktik teknik strateji diye bir şey kalmadı, kimse Ertuğrul Hocaya kabahat bulmasın.futbolcularda istek hırs pres başlaması gerekirken bezginlik yorgunluk bitkinlik başladı. Türk bile olsa bu hatayı yapanı adamlarda affetmedi.

Demem o ki o 8 - 0 ı yiyip kendine yediren furtbolcular türk ise bende en az onlar kadar türküm madem bu kadar kolay 8 gol yiyebiliyorlar bu aşağılanmaların hepsini hakettiler.

Ne ekersen onu biçersin misali..

Kolay Gelsin

ÖRNEK :

• Beşiktaş'ın amblemi değişsin.. 8taş

• Beşiktaş!tı, Eziktaş oldu, Sonra Emziktaş oldu, oda yetmedi SEKİZTAŞ oldu,...

• 90 dakikada 8 tane çay içmedim.

• Çarşı kalecilik mevkiine karşı..

• Çarşı 8'e razı 9'a karşı

• Cimbomu 6 kasımda yanlız bırakmadığı için Eziktaş'a teşekkürler

• Çarşı bu sefer neye karşı olacak... hakem? ingilizler? stad? çimler? nem oranı? ya da ''Çarşı Guinness' e karşı !''

• Matematik baştan say
    1,2,3,4,5,6,7,BEŞİKTAŞ,9,10,11,,,,,,
    • Her yıl 6 kasımın Galatasaray (FB: 6 GS :0 ) ile birlikte kutlanması çalışmaları başlatılacaktır.

• Beşiktaşın ismi Sekiztaş olarak değiştirilecektir: '5iktaş out, 8taş in!'

• 8-0'lık skorlar kulağa garip gelmesin diye kalan tüm Avrupa maçlarına da PAF takım değil hentbol takımı çıkarılacaktır.

• Liverpool maçında oynayan futbolcuların Avrupaya çıkışı ikinci bir emre kadar yasaklanmıştır.

• Pancu ve Bobo nun kaleci olması kararlaştırılmıştır. ( Hangisi as hengisi yedek yönetim kurulu toplantısı sonrası açıklanacaktır. )

GİBİ...

Aslında böyle konular hakkında pek konuşmam fakat bu olay eğlenceden çok başka bir olaydan pay çıkarma işine dönüşmeye başlamış(türkiye kupası meselesi gibi).yazık...

iyi çalışmalar... 

•  11-11-2007, 14:12 47649 Cevap 46838

Bacak kaslarım çok güçlüdür. ;) Lisanslı Futbolcuydum bir aralar ;)
    MCP, MCTS
  •  11-12-2007, 7:28 47838 Cevap 47649

not bir beşiktaşlı eğer size saati sorarsa ve bu saat 8:00 ise resmen küfürü yersiniz mesela ben :D

[IMG]http://www.speedtest.net/result/201297111.png[/IMG]
  • RSS haberlerini XML olarak görüntüle