Firmamız webhosting firması olup 1 veya 1.5 ay içinde tam olarak faaliyete geçecektir.Firmamız webhosting , domain , reseller , vps , kiralık sunucu hizmetleri vermektedir. İstanbul Şişli - Mecidiyeköy de konumlanacaktır. Tüm adayların istanbulda ikamet etmesi gereklidir. Sigorta vardır.
alpdogan34@mail2web.com cv lerinizi gönderebilir ve konu hakkında soru sorabilirsiniz.
1- Satış elemanı :
Görevi : Site üzerinden canlı , telefon ve skype ile satış yapabilecek , diğer departmanlarda çalışacak elemanları kontrol edebilecek , reklam bütçesinden gerekli yerlere reklam verebilecek , ben olmadığımda benim yerime geçebilecek ve şirketimizi idare edebilecek olması gereklidir. Önceden bu konumda çalışmış ve webhosting , domain gibi terimlere yabancı olmaması tercih sebebidir.
*Pazar günleri hariç hergün saat: 09.00 – 18.00 arasında çalışabilecek , İş yerini kendi yeri gibi düşünebilen , bütün sorumluluğu kendine yükleyebileceğim sorumluluk sahibi eleman arıyorum.
2- Teknik destek elemanı : 1 gündüz ve 1 gece
Görevi : Site üzerinden canlı , telefon ve skype ile müşterilerimize teknik destek verebilecek , müşteri ile iletişimi iyi ve sabırlı olması gereklidir. Herhangi sunucularda bir sorun olduğu zaman kendi müdahale edebilecek veya sunucu yönetimi departmanına durumu iletecektir. Önceden bu konumda çalışmış , windows ve linux sunucu sistemleri , Plesk , Cpanel kontrol panellerini bilmesi tercih sebebidir.
*Pazar günleri hariç hergün saat: 09.00 – 18.00 , 18.00 – 03.00 arasında çalışabilecek elemanlar arıyorum.
3- Sunucu yöneticisi
Görevi : Sunucularımızı bütün bakımını ve gözetimini yapabilecek olması gereklidir. Microsoft sertifikası ve Linux administiration sertifakaları olan Plesk , Cpanel kontrol panellerine uzman derecede bilmesi gereklidir.
*Pazar günleri hariç hergün saat: 09.00 – 18.00 arasında çalışabilecek herhangi bir sorun olduğunda gün ve saat farkı gözetmeksizin sorunu çözebilmesi gereklidir ayrıca sunucu yöneticisine pda ( cep bilgisayarı ) verilecektir.