SİSTEM DOKTORU

www.sistemdoktoru.com
     Powered By IKOVAN
SİSTEM DOKTORUna hoş geldiniz. Oturum Aç | Üye Ol
in ARA

Program icin..

Son Mesajınız 11-17-2007, 22:29 kaptan6 tarafından gönderildi. 5 yanıt.
Mesajları Sırala: Önceki Sonraki
  •  11-08-2007, 16:42 47039

Program icin..

Sirketimiz devamli olarak cizim yapan ve belli başlı parogramlar kullanan bi firma ..Benim İstedigim Bizim caliştigimiz bi program tek cekirdek ile calişiyor..Bu yuzden elimizdeki cift cekirdekli pc lerden gerekli performansı almıyoruz...Benim aklima Wmvare ile sanal bi pc olusturup programı orada caliştırmak (Wmvare cift cekirdek li cpu nun performansini tek cekirdek te toplar mi?) ama olur mu veya daha başka birsey onerebilirmisiniz...

•  11-09-2007, 0:01 47103 Cevap 47039

Cevap : Program icin..

O zaman o çift çekirdekli bilgisayarların BIOS'una girerek

Hyper Trading [Enable] seçeneğini Hyper Trading[Disable] yaparak çekirdeğin birini kapatabilirsiniz.

Zaten ha 2 çekirdek ha 1 çekirdek aradaki işem farkı ne milisaniyede bir Smile

•  11-09-2007, 0:56 47124 Cevap 47103

Merhaba.

İntel çift çekirdek işlemcilerin katkısını ben hala görmüş değilim. P4 2.8 bana hala şaşırtıcı geliyor.

Bu arada programınız sadece Windows İşletim sistemlerini mi destekliyor ? 

•  11-09-2007, 14:33 47218 Cevap 47103

makarna oncelık le senın cevabını cevaplayayım ...Zaten benım amacım cıft cekırdek performansını tek cekırdekte toplamak bunun ıcın form actım zaten.tek cekırdekte nasıl toplarım ...Sedat arkadasım evet bu program wındows tabanlı bı program ....

•  11-09-2007, 19:19 47301 Cevap 47223

Sorunun bir yerine kadar çift çekirdekte çalışmıyor demişsin sonrada çift çekirdek performansını nasıl tek çekirdekte toplarım demişsin ben soruyu öle algıladım.

2) Bu başlığa mesaj yazanlar çift çekirdeğin hız mantığını anlayabilmiş değiller benim gibi varsın tek çekirdek olsun siz en iyisi tek çekirdekte kalıp FSB hızı yüksek bir anakart ve mhz'i yüksek DDR2 ram takviyesi yapmanız kanısındayın.

Olaya farklı yönden bakıp başka çözüm sundum :)

•  11-17-2007, 22:29 49276 Cevap 47306

çift çekirdek pentiumda görmenızı zaten ummuyorum pentiım normalde bile o kadar iyi değil ben amd de tam anlamıyla verım verdığını gördum pentiumda nedendir bılmıyorum kasmalara bıle sebebiyet veriyor çift çekirdek
  • RSS haberlerini XML olarak görüntüle