SİSTEM DOKTORU

www.sistemdoktoru.com
     Powered By IKOVAN
SİSTEM DOKTORUna hoş geldiniz. Oturum Aç | Üye Ol
in ARA

Web master olmak istiyorum

Son Mesajınız 11-28-2007, 5:56 Süleyman Tarık Öğüt tarafından gönderildi. 3 yanıt.
Mesajları Sırala: Önceki Sonraki
  •  11-25-2007, 14:31 50931

Web master olmak istiyorum

herkeze merhaba ismim erol 21 yaşindayim  izmirde yaşiyorum ve webmaster olmak istiyorum ama benim ne bilgisayarim nede bilgisayar bilgim var. şimdi diyeceksiniz. neden istiyorsun o zaman ?  doğru söylüyorsunuz çünkü: hiç bir bilgim yok ama öğrenemeyeceğim diyede bişey yok. benim amacim BİR TÜRK'ün DÜNYAYA BEDEL olduğunu tüm dünyaya göstermek . karşimdaki insanlar hep yapamayacağimi ve başaramayacağimi söylediler ama yilmadim vede yilmayacağim ben bu işi yapmak istiyorum vede yapacağim benim sizden isteğim bana yardimci olmaniz olamiyorsaniz bile bir yerlere yönlendirmeniz şimdiden teşekkür ederim herkeze hayatinda başarilar :-)

•  11-26-2007, 11:54 51069 Cevap 50931

Cevap : Web master olmak istiyorum

rafet bey çok teşekkür ederim dediğim gibi amacim var ama nereye gideceğimi bilmiyorum. şu anbir yelken gibiyim rotam belli kürek çekiyorum ama rüzgarada ihtiyacim var. ha bide siz demişsiniz maddi durumun iyi olmasi gerekiyo ben hem çalişip hem öğrenmek istiyorum. Bana bu işi öğretecek kişiye ayakçilikta yaparim kölelikte cevaplariniz için teşekkür ederim

•  11-26-2007, 17:56 51173 Cevap 50931

iyiki bu site var ve iyiki bu siteye üye olmuşum herkeze yardimlarindan dolayi teşekkür ederim yolumda azimli veson derece kararlı olarak devam edeceğim herkeze başarilar
  •  11-28-2007, 5:56 51606 Cevap 51173

erol bende izmirdeyim hani gelip yardım alabilirsin pm ile bağlantı kur ok sana php falan gösteririm
    [IMG]http://www.speedtest.net/result/201297111.png[/IMG]
  • RSS haberlerini XML olarak görüntüle