SİSTEM DOKTORU

www.sistemdoktoru.com
     Powered By IKOVAN
SİSTEM DOKTORUna hoş geldiniz. Oturum Aç | Üye Ol
in ARA

yurt dışı mail sorunu

Son Mesajınız 12-18-2007, 17:01 Eser SOLMAZ tarafından gönderildi. 4 yanıt.
Mesajları Sırala: Önceki Sonraki
  •  12-16-2007, 10:41 55662

yurt dışı mail sorunu

merhabalar;

ben merak mail server kullanmaktayım , yurt dışından mail alamıyoruz bunun DNS kayıtları ile alakalı bir şey olduğunu düşünüyorum. sizce farklı bir durum söz konusu olabilir mi? bilgi ve deneyimlerinizi benimle paylaşırmısınız....

Acil yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..

Saygılarımla..

•  12-16-2007, 14:34 55686 Cevap 55671

Cevap : yurt dışı mail sorunu

malesef oluyor...

e-bebek.com , bebek.com , fotobebek.com , ersigorta.com , bebek.net , anadolu.com.tr

domainleri mail serverımızın içindedir..

•  12-17-2007, 12:36 55798 Cevap 55686

Konu ile ilgili yardımlarınızı halen beklemekteyim arkadaşlar lütfen yardımmmm
  •  12-17-2007, 19:44 55957 Cevap 55814

ilginiz için teşekkürler öncelikle

dnsstuff.com dan dns raporu aldığımızda bebek.com 3 bölümde fail gözüküyor.

Bunlar

Lame nameservers ERROR: You have one or more lame nameservers. These are nameservers that do NOT answer authoritatively for your domain. This is bad; for example, these nameservers may never get updated. The following nameservers are lame:
    213.194.65.36

MX Category ERROR: I couldn't find any MX records for bebek.com. If you want to receive E-mail on this domain, you should have MX record(s). Without any MX records, mailservers should attempt to deliver mail to the A record for bebek.com. I can't continue in a case like this, so I'm assuming you don't receive mail on this domain.

FAIL Connect to mail servers ERROR: I could not find any mailservers for bebek.com.

söylediğiniz gibi mx kaydı bulunmadığı yazıyor.

Peki bunları düzeltmek için neler yapabileceğimiz hakkında birşeyler söyleyebilirmisiniz.

Teşekkürler

•  12-18-2007, 12:18 56068 Cevap 55975

eser bey gerçekten herşey için çok teşekkür ederim murta bey ile görüştüm saolsun bize yardımcı oldu şimdi onun söylediği şeyleri yapmayı deniyecez yine bir sıkıntı olursa size ve murta beyi rahatsız etmek isteyeceğim....

Çok Teşkkürler

SAYGILAR

• RSS haberlerini XML olarak görüntüle