SİSTEM DOKTORU

www.sistemdoktoru.com
     Powered By IKOVAN
SİSTEM DOKTORUna hoş geldiniz. Oturum Aç | Üye Ol
in ARA

Sertifikalar Hakkında...

Son Mesajınız 12-17-2007, 15:58 Can Bicer tarafından gönderildi. 2 yanıt.
Mesajları Sırala: Önceki Sonraki
  •  12-17-2007, 14:39 55855

Sertifikalar Hakkında...

merhabalar arkadaslar o kadar kafam karısdıki baslık acmak zorunda kaldım sımdıden cevaplarını ıcın tesekkurler

Bir firmada tekniksyen olarak çalısıyorum sistem hakkında ucundan azcık bilgim var ama bunları sertifikalandırmam gerektigini dusunuyorum en azından kendi ic huzurum acısından buna inanıyorum su an sistem sertifikam hic yok nerden nasıl baslıcagımı da bilmiyorum sadece ECDL denilen gereksiz bir sertifikaya sahibim onuda okulda kakalamıslardı:) ilk basta sanırım MCP almam gerekir ama nasıl ve nerden basvurcam nereye para yatırcam sonrakı asamalar nedir bilgi verirseniz sevinirim hepinize kolay gelsin...

•  12-17-2007, 15:42 55875 Cevap 55867

Cevap : Sertifikalar Hakkında...

su an icin eğitime ayıracak maddi durumum ve zamanımda yok aöf 4.sınıftayım okula daha oncelık vermem gerekıyor malum askerlık ve hayat acısından zaten calıstıgım yerde workshop yapma ımkanımız oluyor bu isin icinde bulundugumuzdan dolayı cokda bos degiliz nasıl bir yol ızlemem gerekıyor askerlıkden once en zından bır ıkı sertıfakyı halletmek ıstıyorum
  •  12-17-2007, 15:58 55883 Cevap 55881

Cevap : Sertifikalar Hakkında...

ole demedıgınızı anladım zaten bu formdakı ınsanların emeklere saygısızlık etmesını dusunmek bile yanlsı olur önerileriniz için tesekkurler

• RSS haberlerini XML olarak görüntüle