SİSTEM DOKTORU

www.sistemdoktoru.com
     Powered By IKOVAN
SİSTEM DOKTORUna hoş geldiniz. Oturum Aç | Üye Ol
in ARA

Sertifikanın e-mail yoluyla istenmesi

Son Mesajınız 01-07-2009, 22:30 merveture tarafından gönderildi. 5 yanıt.
Mesajları Sırala: Önceki Sonraki
  •  12-19-2007, 18:31 56319

Sertifikanın e-mail yoluyla istenmesi

Sevgili hocalarım;

Bir iş için başvuru yaptım ve sertifikamı sunmam istendi (devlete ihaleye girilecekmiş) Microsoftun MCP sitesinden aldıgım transcripti sundum fakat, bunun ihale makamınca kabul görmeyecegi söylendi. Sertifikamı e-mail yoluyla veya fax yoluyla alabilirsem başvurumun geçerli olacagı ve %99 işe alınacagım garanti..

Bu durumda mcphelp@microsoft.com  adresine nasıl bir mail atmalıyım ki sertifikamın tarayıcıdan geçirilerek e-mail yoluyla gönderilmesini sağlayabilirim.

Şimdiden teşekkürler.. 

MCP - MCSA 2003 - MCSE 2003

MCITP Ent.Administrator : Pending..
  •  12-19-2007, 21:19 56355 Cevap 56323

Cevap : Sertifikanın e-mail yoluyla istenmesi

Rahmi bey teşekkür ederim cevabınız için..

Fakat mesajımda dedigim gibi transkripti hiç bir şekilde kabul etmiyorlarmış. tüm dünyada geçerliliğini söyledim fakat olamayacagını , sertifikayı özellikle göstermemi istediler, sıkıntım da zaten bu yüzden..

Mail ile scan ettirip göndermelerinin bir yolu varmı acaba ? Sizin bilginiz varmı bu konuda ?

•  12-19-2007, 21:37 56361 Cevap 56359

Serhat Hocam kesinlikle haklısın, transcriptin dünya çapında geçerli oldugunu ısrarla söyledim, fakat dedigim gibi devlet memurlarına bunu açıklayamayız cevabını aldım ve üzüldüm..

Gerçekten bu işi kaçırmak istemedigim için bişiyler yapmak istiyorum. Söylediginiz gibi Microsoft un bununla ugraşacagını bende tahmin etmiyorum fakat başka çaremde yok..

Sertifikaların kopyalanması söylediginiz gibi çok basit. Çıktısını al getir yeterli diyorlar..

Ne yapacagımı şaşırdım vallahi..

•  12-19-2007, 21:59 56370 Cevap 56367

benimde aklıma kötü şeyler geliyor ama

;)

•  01-07-2009, 22:26 62109 Cevap 56319

merhaba;

sertifika ile ilgili bir sorum olacaktı. ben prometric'ten sınava giriyorum yalnız mcp ID mi ilk sınava girdiğim de bi arkadaş vasitası ile candidate ID mi yazmişim şimdi sürekli mcp ID ile kayıtları yapmamı istiyorlar bunu değiştirme imkanım var mı yardımcı olur musunuz o kadar denedim ama olmuyor her defasında profilde candidate ID yazıyor hemde 620 sınavının..Editleme durumu yok gibi bi bilginiz varsa paylaşir misiniz tşkk..

•  01-07-2009, 22:30 62110 Cevap 56370

ayrıca sizin sertifikalarınız gönderilmedi mi ben adreste güncelleme yaptım gerekli mailleri gönderdim henüz bekliorum hiç bi değişiklik yok nasil bir yol izlemeliyim sinavları verdim welcome kits den talepte bulundum ama kargoda olduğu fedex kargo yazıyor başka hiç bi bilgi yok takip etme durumum var mı sertifikaları yolllarlar mı yardımmm...

tşkkk..

• RSS haberlerini XML olarak görüntüle