SİSTEM DOKTORU

www.sistemdoktoru.com
     Powered By IKOVAN
SİSTEM DOKTORUna hoş geldiniz. Oturum Aç | Üye Ol
in ARA

Microsoft Sertifika Sınavları Hk. Bilgi Verebilir Misiniz?

Son Mesajınız 12-21-2007, 22:52 Rahmi DİLLİ tarafından gönderildi. 1 yanıt.
Mesajları Sırala: Önceki Sonraki
  •  12-19-2007, 20:54 56348

Microsoft Sertifika Sınavları Hk. Bilgi Verebilir Misiniz?

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır forumda dolanıyorum. Haziran ayında başladı bu server sevdası. Teknik Liseyi yeni bitirmiştim (19 yaşındayım) Daha öncesinde maddi durum yokdu başlayamadık hep uzaktan, resimlerden internetten gördük. Haziran ayında bir şirkette işe başladım bu şirkette 30 desktop pc 10 laptop benim sorumluluğuma verildi tabi 1 adet eski ibm server da vardı .

İşe serverı yenilemekle başladım bir server daha ekledim, Varolan ibm server (win2000 server prof. )ı win2003 r2 ent. a yükselttim ve bir de muhasebe server kurdum 40 bilgisayarıda server a bağladım , Ad, HTTP,FTP,File server,Mail server derken bu işi öğrendim (Gecem gündüzüm bir oldu ama :) ). Şu an herhangi bir sorunda müdahale edebilecek bir seviyeye geldim ve artık sertifikasyon sınavlarına girip kendimi ıspatlamak istiyorum.

Öncelikle şu sistem destek uzmanlığı (MCDST) ile işe başlıyım diyorum.

Bu sınavlar Türkçe mi yoksa İngilizce mi yapılıyor? Nerede yapılıyor? Kimler yapıyor? Kaça yapılıyor? Nasıl Katılabilirim? MCDST ile başlamam doğru mu? Lütfen bana yol gösterin. Size Güveniyorum Hocalarım (Abilerim).

Sertifikasyon Yolcusu..
  •  12-20-2007, 23:53 56466 Cevap 56365

Cevap : Microsoft Sertifika Sınavları Hk. Bilgi Verebilir Misiniz?

Eğitim alacak kadar maddi durumum yok. Eğitimin içeriği nedir? Eğitim dili nedir? Türkçe mi? İngilizce mi? ve yine yukarıdaki sorularımı tekrar ederek söylüyorum. Zaten eğiitm alabilecek kadar maddi durumum olsa böyle bir konu açmam. Ve belki eğitime gerek bile yok. Burası bu soruların yanıtının alınacağı bir yer değil mi? Sizler biz para vererek öğrendik sende git para ver öyle öğren mantığıyla mı yaklaşıyor sunuz?

Lütfen yardımcı olun. Para vererek herkes öğrenir zaten.
    Sertifikasyon Yolcusu..
  • RSS haberlerini XML olarak görüntüle