SİSTEM DOKTORU

www.sistemdoktoru.com
     Powered By IKOVAN
SİSTEM DOKTORUna hoş geldiniz. Oturum Aç | Üye Ol
in ARA

Ftp İle Download (Aynı Dosyaları Download Etmesin)

Son Mesajınız 04-03-2008, 13:26 Harun KORKMAZ tarafından gönderildi. 3 yanıt.
Mesajları Sırala: Önceki Sonraki
  •  04-03-2008, 9:56 59427

Ftp İle Download (Aynı Dosyaları Download Etmesin)

Merhaba Arkadaşlar;

Benim Bu hususta günlerce araştırmama rağmen bir türlü üstesinden gelemediğim bir sorunum var Şöyle Anlatayım.

A ve B Adı altında iki adet server var Bunlar A. Firması B Firmasına Hergün dosya transfer ediliyor.Fakat Edilen dosya Klasöründen yaklaşık 40 taneye yakın Klasör ve 1000 lerce Dosya oluşuyor B Firması A Firmasından Hergün Yenisi Eklenen Klasörü veya Dosyayı bulmak için hangisi eklenmiş hangisi eklenmemiş bunu öğrenebilmesi için saatlerce aramak zorunda kalıyor.Benim de İstemiş olduğum Nasıl Nasıl Yaparımda 3.Party yazılım kurarak bu yazılım değişiklik olanları bulsun sadeec onları download etsin die bir sistem oluşturabilirim.Bunu Yapan bi Yazılım buldum fakat o ftp de çalışmıyor Vpn Kurmam gerekiyor o da Olmayacak bi durum şu aşamada Sizden İstediğim acaba Ftp Yazılımı ile bu istemiş olduğum Sorunu nasıl halledebilirim.

Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler.

Kaan ÖDER

Maximum Hız Maximum Performans Maximus'da
  •  04-03-2008, 10:18 59433 Cevap 59427

Cevap : Ftp İle Download (Aynı Dosyaları Download Etmesin)

İyi Günler anladığım kadarı ile bir çözüm aklıma geldi ama sadece sormak istediğim dosya transferleri hergün belli bir saatte mi yapılıyor yoksa karışık vakitlerde mi onu öğrenmek istedim fakat aklıma gelen benim standart bir saat  ve Dosyaların hepsi bir yerde tutulacak şekilde ele alıyorum.

3. Party bir backup veya Ntbackup (windowsun kendi backup programı çalıştıra ntbackup yazmanız yeterlidir.) çalıştırılan programla hergün incramentel bir yedek alınır ve zip dosyası olarak kaydedilir ve bu alınan yedek ftp programı ile karşıya gönderilir. Bu sayede hem işlem yapılmış değiştirilmiş dosyalar ayırt edilerek karşı tarafa gönderilebilir.

------------------------------------------------------------

Herşeyi Bilemiyebilirim ama Herşeyi Öğrenebilirim...

CCNA
  •  04-03-2008, 11:34 59436 Cevap 59433

Harun Bey ;

Anladığım Kadarı ile sizin söylemiş olduğunuz şekilde hergün 500gb Lık bi veriyi nasıl atabilsin sizin söylediğiniz sanırım hepsini zipliyo yani 500gb lik veriyi sonra yolluyo benim amacım o 500gb lik verinin hepsi değilde sistem kendi içersinde ayırt etsin değişiklik olanları göndersin. Artı Sormuş olduğunuz soru üzerine geceden geceye atmaya çalışıyorum trafik oluşmaması için bi kişi gececi kalıyor sabaha kadar onları ki sabahları insanlar işlerinin başına geçtiklerinde verilerden eksik kalmamak için

Teşekkürler

Not:Birden Fazla Topic İçin Özür

Maximum Hız Maximum Performans Maximus'da
  •  04-03-2008, 13:26 59445 Cevap 59436

Hayır benim belirttiğim bu şekilde değil. Açıklamaya çalışayım

ilk gün 500 gb DATA isimli verinizi zipleme özelliği olan bir backup programı (Biz şirkette Auto Backup diye bir program kullanıyoruz) ile bir kez full backup alıyorsunuz ve bunu karşı tarafa gönderiyorsunuz.

ikinci gün ve daha sonra ki günler 500 gb'lık DATA verinizi incramentel olarak yedek alıyorsunuz böylece incramentel yedek dün yedek aldıktan sonra ki değişen dosyaları kendisi tespit ederek sadece onları backuplıyor böylece sadece değişmiş olanları alacağı için sizde karşı tarafa bunu göndermeniz yeterli olacaktır.

incramantel yedek nedir derseniz? Full yedekten sonra sadece üzerinde işlem yapılmış dosyaların yedeğini alan bir özelliktir.

Umarım anlatabilmişimdir.

Herşeyi Bilemiyebilirim ama Herşeyi Öğrenebilirim...

CCNA
  • RSS haberlerini XML olarak görüntüle