SİSTEM DOKTORU

www.sistemdoktoru.com
     Powered By IKOVAN
SİSTEM DOKTORUna hoş geldiniz. Oturum Aç | Üye Ol
in ARA

Toplu Mail Gönderimi Hakkında.

Son Mesajınız 04-10-2008, 11:39 dsevinc tarafından gönderildi. 1 yanıt.
Mesajları Sırala: Önceki Sonraki
  •  04-03-2008, 15:58 59470

Toplu Mail Gönderimi Hakkında.

Merhabalar...

Firmamizin sitesinde kayıt olan üyelerimize kampanyalarımız hakkında mail atmak istiyorum.

bunu daha önce Advanced Mass Sender isimli program ile yapıyorduk. Ancak son zamanlarda sürekli problem yaşamaya başladık.. hotmail.com ve msn.com adreslerine mailin gitmedigini gözlemledik.

Sitemizin yönetim panelinde toplu mail gönderme kısmından şuan için geçici olarak faydalanıyoruz, ancak aylık sadece 5000 adet mail gönderme hakkı tanıyor hostumuz..

Araştırmalar Mail server ya da wps tarzı uygulamalara yöneltti beni ancak bilgim olmadığından sizlere danışmak istedim..

Aylık 50$ lık bir kaç sistem teklifi aldik, ancak işimizi görüp görmiyeceği hakkında detayli bir bilgi elde edemedik..

İşlemlerin yasal olması yanı sıra, maddi giderleri de göz önünde bulundurduğumuzda ne gibi bi yol izlememiz gerekiyor acaba .?

İlgi ve alakanız için şimdiden teşekkürlerimi borç bilirim.

İyi Çalışmalar.

•  04-10-2008, 11:39 59809 Cevap 59470

Cevap : Toplu Mail Gönderimi Hakkında.

Merhabalar,

bizim şirketimizde de aynı problemle karşı karşıya kalmıştık. Denediğimiz yöntemler arasında exchange server 'ı da var ve şu anda mail server ile rahatız. Ancak raporlama istiyorsanız smartmessage firmasını tavsiye ederim. Bir diğer firma euromsg ancak bu firma her gönderdiği mailin üstüne "ihbar et" linki koyuyor ve bu da açıkçası bizim için bir sıkıntıydı.

Umarım az çok yardımcı olabilmişimdir.

İyi çalışmalar

• RSS haberlerini XML olarak görüntüle