SİSTEM DOKTORU

www.sistemdoktoru.com
     Powered By IKOVAN
SİSTEM DOKTORUna hoş geldiniz. Oturum Aç | Üye Ol
in ARA

owa sorunu

Son Mesajınız 08-27-2008, 22:29 Miray CANSES tarafından gönderildi. 3 yanıt.
Mesajları Sırala: Önceki Sonraki
  •  08-04-2008, 22:08 61241

owa sorunu

Exchange 2007 kurulu serverda Owa ayarları yapılandırlmıs benden oncekı bır arkadas tarafından ama calısmıyor du owa gırıs sayfasını yazınca hıcbır sey olmuyor 404 hatası verıyordun bır ıkı iss hizmeti resetledikdne sonra sımdı kullanıcı adı ve sıfre ekranına kada gelıyor oda kullanıcı adı yazılyor gırıs de yapıllıyor ama cıkan ekranda burun ıconlar bozuk gozukuyor ve uzerını tıklayıncada hıcbır sey yapmıyor calısmıyor ama maıl geldıgınde ınbox dakı deger artıyor

sankı java kurulu olmayan makınlerdekı gıbı ıconların uzerınde X ısaretı var ve hıcbır sekılde calısmıyor

•  08-08-2008, 9:19 61267 Cevap 61241

Cevap : owa sorunu

şimdi baba iis ayarlarına gir.web sitene sağ tıkla properties de.orda  web site kısmında tcp port kısmı var.default 80 dir.owa da 80 mi kulanıyor ya da doğru port aktif mi.bunu bir dehemen yanında advanced tabı var oraya bakarsan sanırım yardımcı olacak.eğer yazılar geliyor ama öle x li resimler çıkıyorsa iis büyük ihtimalle doğru yeri dinlemiyor.başıma böle bi olay gelmişti daha önce.umarım yardımcı olur.

kolay gelsin

•  08-26-2008, 22:43 61455 Cevap 61241

Selam arkadaşlar benim exchange 2003 çalışıyor owa da bu güne kadar düzgün çalışıyor fakat bu gün gelen bir maile owa üzerinden cevap yazmak istediğimde yazı yazacağım alanın gelmediğinini gördüm aynı sorun yeni bir mail yazmak istediğimdede gelmekte ilk olarak owa ait olan virtual directory leri kaldırıp yeniden yarattım ama sanırım bir permision problemi yaşamaktayım bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim
  •  08-27-2008, 22:29 61468 Cevap 61455

owa'yı açın ve ssol alt tarafta seçenekler olması gerekiyor. oraya girin ve security kısmında sanırım s-mime mi ne o olması lazım. onu kurun daha sonra çalışır.

• RSS haberlerini XML olarak görüntüle