SİSTEM DOKTORU

www.sistemdoktoru.com
     Powered By IKOVAN
SİSTEM DOKTORUna hoş geldiniz. Oturum Aç | Üye Ol
in ARA

Norton Ghost ile image

Son Mesajınız 10-08-2008, 19:48 ugurist tarafından gönderildi. 2 yanıt.
Mesajları Sırala: Önceki Sonraki
  •  10-05-2008, 0:58 61701

Norton Ghost ile image

Herkese merhabalar,
    Norton Ghost Programını bilmeyen yoktur.Bu programı şu şekilde kullanmak istiyorum.500gb lık yedek olarak kullanılan bir hardiskin içerisinde farklı 5 makineye ait image dosyaları bulunduğunu düşünün.bu harddiski 1. bilgisayara, 1. harddisk olarak taktığımı varsayın.Bilgisayarı çalıştırdığımda otomatik olarak norton ghost programı çalışacak ve Norton ghost programından From Partition seçeneğinden 1. bilgisayarın imajını seçerek diğer harddiskte bu partitionu yüklemek.
    Norton ghost ile imaj almayı biliyorum.Öğrenmek istediğim nokta; yedek olarak nitelendirdiğim 500 gb lık harddikse Norton ghostu nasıl entegre edeceğimki, harddiski taktığımda ghost otomatik çalışsın?
  •  10-08-2008, 18:46 61731 Cevap 61701

Cevap : Norton Ghost ile image

Sorumu yanıtlayabilecek bir sistem uzamanı yokmu bu web sitesinde?
  •  10-08-2008, 19:48 61732 Cevap 61731

Cevap : Norton Ghost ile image

500Gb diski sistem formatı atarak açabiliyor olman lazım. Eski sistemlerde format /s veya sys komutu ile bunu yapabiliyordun ama xp veya vista da denemedim. CD ile boot edip 500gb diski external disk kutusuna takarak kullanabilirsin. Hangi sisteme image döneceksen CD ile boot eder external disktende image ı dönersin.
  • RSS haberlerini XML olarak görüntüle