Tabi ki bu başlığı bu soruna yanıt vermek için açmadım.Soruna yanıt bulabilmek için açtım.Uzun bir süredir bu saçma problemle uğraşıp duruyorum.Harddiskim kendi kendine doluyor.2 hafta önce 10 Gb boş olan diskimde şuan 6 Gb boş alan var.Ve sürekli hergün azalıyor.Hatta ben bu yazıyı yazarken bile azar azar azalmaya devam ediyor.Birçok forum sayfasını gezdim bu sorunu yaşayan diğer insanların yanıtlarını okudum uyguladım ama nafile.Hatta yüklü dosyaları (hiberfil.sys 1,3 Gb) silmeme rağmen diskte yer açılmıyor.Xp prof Kullanıyorum.1 Gb ram var.Sanal bellek miktarı 1500 Mb.Bilgisayarda kesinlikle virüs yok.Sistem geri yükleme özelliği kapalı.Rollback Rx kullanıyorum.Ama onunda bütün özellikleri devre dışı.Yani ben ne zaman istersem o zaman yedek alıyorum.Kendi kendine belirli zamanlarda yedek alma özelliği yok.Oyun yüklü değil.Hizmet dizini oluşturma özelliği kapalı durumda.Gizli dosyaları ve sistem gizli dosyalarını görünür hale getirdim.Sadece takas dosyası pagefile.sys biraz kabarmış görünüyor.(1,5 Gb).Ama o dosyanın boyutu benim harddiskim azalırken değişmiyor.Harddiskimde şuan 5 Gb kayıp bir alan var.Bilgisayarım-C sürücüsü-sağ tuş özellikler yaptığımda Toplam alan ;17,5 Gb , boş alan 6 Gb görünüyor.Ama C sürücüsünün içine girip bütün dosları (gizli dosyalar ve gizli sistem dosyaları dahil) seçip toplam boyutlarına baktığımda 6,5 Gb görünüyor.Yani normalde 11 Gb boş alan olması gerekirken 6 Gb boş alan var.Ve kayıp 5 Gb nerde..Format çözüm olmuyor.Daha öncede yaşadım.Format attım..Ama aynı şey yine devam ediyor. Doktorlarımız bu vahim vaka ile ilgili yorum yapacaklar mı : )..Yoksa harddisk nakli mi yapayım ?
Selamlar ;