SİSTEM DOKTORU

www.sistemdoktoru.com
     Powered By IKOVAN
SİSTEM DOKTORUna hoş geldiniz. Oturum Aç | Üye Ol
in ARA

NEDEN ÜYE OLAMIYORUM

Son Mesajınız 04-04-2007, 0:37 Hakan UZUNER tarafından gönderildi. 2 yanıt.
Mesajları Sırala: Önceki Sonraki
  •  04-01-2007, 13:14 9348

NEDEN ÜYE OLAMIYORUM

burda  uye  olmak  ıstedıgımde CuMiii  yazdıgım  zaman  bu  kullanıcı a dı  bu  forumda  yasaklı dıye bır  uyarı  gelıyor  ve  uyelıgımı  kabul  etmıyor  aslında  cok  onemlı  degıl  ama  gırdıgım  tum  forumlarda  uye  adımı  aynı  kullanmak  ıstıyorum  kı şifrelerımı de  aynı  kullanıyorum  yok  kullanıcı  adım  neydı  şifrem  neydı  vb  gıbı  seylerle  ugrasmamak  ıcın  konuyla  ılgılı  ne  yapamam  gerekıyor  acaba  yardımcı  olmaya  calısırsanız  cok  memnun  olucam 

Şimdiden Teşekkürler

Editlendi : hakan uzuner   , diger forum reklamları yasaktır.

•  04-04-2007, 0:00 9650 Cevap 9351

Cevap : NEDEN ÜYE OLAMIYORUM

Merhaba Hakan Bey Bwnım kullanmak istedigim Kullanıcı Adı CuMiii sistemuzmanında  da onu kullanıyorum ama burada  kullanmak  ıstedıgımde bu  kullanıcı adı yasaklanmıstır diyor ne oldugunu  bende anlamadım cunku sistemdoktor u ile ilt tanıstıgım gun uye olmaya  calıstım farklı bır sey olsa daha  onceden uye  oldugum  ıcın oyle  bır  hata  mesajı  ıle  karsılastıgımı  dusunecektım ama oyle  bırsey yok zamanınız  varsa sizde deneyebılırsınız uye  olmak ıstedıgım zaman uye adı olarak Cumiii yı  yazdıgım  zaman  hata  alıyorum  eger mumkunse kullanıcı adımı  CuMiii yapmak istiyorum.

Teşekkürler İyi Çalışmalar.

•  04-04-2007, 0:07 9654 Cevap 9351

Cevap : TEKRAR DENEDIM AMA

Evet  Hakan bey Cevabınızı okuyup yanıtladıktan  sonra  acaba dalgınlıkla  mailleri  hatalı  fılan mı gırdım  dıye  tekrar  bır deneme  yaptım  ama  aldıgım  hata  aynen  şu şekilde "" Girilen kullanıcı adı bu forumda yasaklıdır. Lütfen başka bir kullanıcı adı seçiniz ""mail olarak hotmail vermıstım  yasaklı  olma  ıhtımalini gözönünde  bulundurup gmail domainli mail adresi de  yazdım  ama  yine aynı  hata ""Girilen kullanıcı adı bu forumda yasaklıdır. Lütfen başka bir kullanıcı adı seçiniz "" Nesi  var  ki ya almak  ıstedim  kullanıcı  adının  bu arada almak  istedıgım  kullanıcı adı " CuMiii "

Tekrar Teşekkürler kontrol ettikten sonra bilgilendirebilirsenız eger  olmuyorsa  bu  kullanıcı  ile devam  etmekten  başka bir şansım yok sanırım

• RSS haberlerini XML olarak görüntüle